Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

EL​

Vi har stor erfaring med udførsel af projekter i underentreprise og har udført større EL opgaver for virksomheder som MT Højgård, Elindco og MBG.

Ligeledes varetager vi alle elopgaver samt projektering og udførelse af elarbejder for en række private ejendomsudviklere. Som ejendomsudvikler vil du finde det yderst fordelagtigt at anvende os, da vi har enorm erfaring i at udføre installationerne ift. til hvilket niveau ejendommen skal ende med at være. både ift. udlejning eller salg samt høj eller lav leje.

Vi har en stor portefølge af samarbejdspartnere der anvender os til deres projekter.​

KOMPETENCER INDEN FOR EL-INSTALLATIONER

Hos Hovedstadens EL og VVS ApS er vores kernekompetence el-installation. Vi tilbyder et bredt udvalg af løsninger og services inden for el-installationer til både erhvervs- og privatmarkedet. Uanset opgavens art og størrelse bestræber vi os på at skabe værdi for vores kunder og levere fremtidssikrede løsninger til aftalt tid, kvalitet og pris.

Vi følger og bistår kunden i alle behovsfaser – fra rådgivning, projektering, installation, indkøring og kvalitetskontrol, til efterfølgende service og vedligeholdelse af de bestående installationer. Vores ydelser spænder bredt fra intelligente bygningsinstallationer, energioptimering, boliginstallationer og service til tværfaglige kompetencer.

Hos Hovedstadens EL og VVS ApS har vi stor erfaring med energioptimering og bæredygtig energi, både i selve udførslen af opgaven, men også i den indledende fase, hvor teknisk rådgivning om energikilder og løsningsmuligheder kan få stor betydning for den endelige gennemførelse af projektet.

Vi kan hjælpe med at beregne og rådgive om energioptimering både til private hjem og erhvervsbyggerier. Derudover har vi stor erfaring i at finde den helt særlige energibesparende løsning til netop dit projekt.

Vi sikrer dig højt specialiserede medarbejdere og den rette mandskabsstyrke til enhver opgave – stor som lille.

Alt i alt tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger og services inden for el-installationer til både erhvervs- og privatmarkedet. Uanset opgavens art og størrelse bestræber vi os på at skabe værdi for vores kunder og levere fremtidssikrede løsninger til aftalt tid, kvalitet og pris.

Vi er altid opdaterede på tidens tendenser, da elektrikerfaget er i konstant udvikling. Derfor videreudvikler vi løbende på vores kompetencer og tillærer os også nye kompetencer i takt med udviklingen.

El-tjek

Ved ejendomshandler skal der udarbejdes en elinstallationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået – det er det, vi, som el-installatør, i daglig tale kalder for et el-tjek. Med sådan en elinstallationsrapport i hånden har både køber og sælger et bedre udgangspunkt at forhandle ud fra.

Det er ikke kun en god ide med et el-tjek ved køb og salg – hvis du vil have sikkerhed for, at din ejendom ikke har nogle livsfarlige eller ulovlige elinstallationer, er du altid velkommen til at bestille et el-tjek hos os. Vi er medlem af TEKNIQ – det giver dig tryghed som kunde.

Når vi laver et el-tjek, er det med det formål at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed. Både om de virker praktisk, og om de fungerer sikkerhedsmæssigt. Det er med andre ord en kontrol af, om dine eller sælgers elinstallationer er beskyttet mest hensigtsmæssigt mod stød og brandfare.

Rapporten, der kommer ud af et el-tjek, bruges af boligkøbere, når de skal vurdere tilstanden af en bolig. Den kan dog også bruges til at give nuværende beboere et fingerpeg om, hvorvidt der er ulovligt ”gør-det- selv”- arbejde, som reelt kan være person- og brandfarligt. Husk, at et el-tjek skal foretages, inden købsaftalen underskrives. Hvis boligen ikke er solgt inden for 1 år efter, at el-tjek og elinstallationsrapporten er udarbejdet, skal der laves et nyt el-tjek – rapporten er kun gyldig i 1 år.

Vi udfører el-tjek fra kr. 1.200,00 ekskl. moms

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585