Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klima og energi​

Om det er i sommerhuset, villaen eller i virksomheden så kan vi hjælpe jer med et varmepumpeanlæg. Vi har erfaring inden for både luft/luft anlæg, luft/vand anlæg og jordvarmepumper. Vi kan hjælpe jer med at få dimensioneret et anlæg som lige præcis passer til. Jeres bolig, det må hverken være for stort eller for lille hvis elforbruget skal holdes nede.

Vi samarbejder med flere leverandører som altid står klar med rådgivning.

Genvindingsanlæg:

Et genvindingsanlæg genanvender energi til opvarmning af din bolig. Det betyder helt konkret, at den varme, du i forvejen har betalt for, genbruges flere gange. På den måde får du optimalt udbytte af varmen i dit hjem. Et genvindingsanlæg er et højtudviklet ventilationsanlæg, der udover at genbruge din varme også fylder huset med frisk, renset luft. Du slipper derfor både for, at betalt varme går tabt, og samtidig får du ren, filtreret luft i dit hjem.

Komfortventilation:

Med et ventilationsanlæg fra Hovedstadens Ventilation er vi med til at sikre et godt og stabilt indeklima i din bolig eller i din virksomhed. Anlægget er med til at sikre en god luftbevægelse, dejlig lufttemperatur, automatisk ændring af luftcirkulation ift. rummets anvendelse. Kontakt os gerne for en snak om hvordan vi kan forbedre jeres indeklima.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585