Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nybyggeri gjort professionelt

Drømmer du om at bygge nyt hus? Så lad entreprenør Holm Marker hjælpe dig med at realisere dine drømme inden for nybyggeri. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området, uanset hvor langt du er i byggeprocessen. Vi kommer primært i områderne omkring Smørum, Ballerup, Egedal og Måløv, men vi bevæger os også med glæde til København og Nordsjælland.

Hos os er vi professionelle entreprenører – og vi har mere end 15 års erfaring inden for nybyg. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere at trække på, der gør det muligt for os at bygge huse helt fra bunden. Uanset om du har tegning fra arkitekt eller ej, hjælper vi gerne med projektet. Blandt vores samarbejdspartnere er professionelle arkitekter eller tegnere, som gerne varetager din opgave.

Vil du gerne bygge nyt? Så læs med her.

Lad os varetage disse opgaver for dig

Når det handler om nybygning af huse, er der mange forskellige beslutningsprocesser - dem kan vi hjælpe dig med. Vores store entrepriseerfaring er værdifuld, når du skal i gang med projekt byg-nyt-hus.

Hos os får du:

  • Et bindeled mellem kunde og arkitekt/tegner
  • En entreprenør, der kender alle processerne i bygning nye huse
  • En virksomhed, der kender energikrav og reglerne for lavenergihuse
  • Et nybygget hus bygget efter godkendte forskrifter
  • Et entreprenørfirma, der arbejder tæt sammen med de andre faggrupper i dit byggeprojekt, såsom: elektrikere, VVS’ere, havearkitekter m.m.
  • Et nyt hus eller sommerhus, der lever op til den aftale, du har indgået med os fra start

Det er en kæmpe fordel, hvis du lader en erfaren entreprenør varetage byggeriet af dit hus – således er du sikker på, at al information når ud til de forskellige faggrupper, samt at byggeriet udføres korrekt.

Byg nyt hus – vi realiserer dine boligdrømme!

Det er en hård proces at bygge nyt hus. Processen bliver dog langt nemmere, når du får hjælp af en erfaren entreprenør, der kender til vigtigheden af at indfri dine ønsker – og formår at formidle disse videre til andre faggrupper.

Vi forstår vigtigheden af dine ønsker til dit nye hus – når man bygger hus fra bunden, er det som oftest noget, man har drømt om i mange år, og derfor skal det leve op til ens drømme og forventninger. Dit kommende hus skal blive, som du ønsker det.

Lad os realisere dine boligdrømme, så du er sikker på, at dit nybyggeri bliver, som du altid har drømt om. Vi går ikke på kompromis med dine ønsker til dit nybyggeri.​

Hvad koster nybyggeri?

Vores byggefirma kan løse selv store og små opgaver. Det betyder, at vores priser naturligvis varierer, og vi har derfor ikke en fast kvadratmeterpris. Flere faktorer spiller ind i spørgsmålet om pris – prisen afhænger først og fremmest om opgavens omfang. Valget af materialer spiller også en rolle.

Hos os udfører vi mange forskellige slags opgaver. Vi laver alt fra sommerhuse på budget til arkitekttegnede træhuse. Vi bygger naturligvis også ganske almindelige parcelhuse. Altså arbejder vi med mange forskellige hustyper – og til mange forskellige priser. Fælles for dem alle er dog, at prisen altid er fair og konkurrencedygtig.

Hos os er du altid sikker på at modtage et så godt tilbud som muligt på dit nye hus – uden vi går på kompromis med dine ønsker og behov.

Byg et arkitekttegnet hus

Vi har særligt meget erfaring med arkitekttegnede huse, hvilket gør os i stand til at varetage opgaver helt fra tegnebrættet til nøgleoverdragelse. Med arkitekttegnet nybyggeri vil konstruktionerne og materialerne ofte være meget anderledes end dét, man ser i typehuse. Det kan godt være vanskeligt at arbejde med materiale ud over det sædvanlige, og derfor vil det komme til din fordel at vælge en entreprenør med ekspertise inden for dette område, hvis du ønsker et arkitekttegnet hus.

God dialog, solidt forarbejde og gennemsigtig proces

Vi lægger vægt på at have en god dialog med dig under hele processen. Dialog er nemlig en vigtig forudsætning for, at vi i fællesskab med dig kan skabe dit drømmehus.

Hos os får du en gennemsigtig proces, hvor du kan mærke, at dine visioner og behov er vigtige for os. Vi vil altid gerne lave forarbejdet i fællesskab med dig, før vi sætter nybyggeriet i gang. På den måde får vi de bedste arbejdsbetingelser med din vision for huset in mente.

Skriv til os for at lave en aftale

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af nybyggeri, eller vil du lave en aftale med det samme, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Da vi ofte har travlt, vil vi helst kontaktes på e-mail info@holmmarker.dk, men hvis der er tale om en akut opgave, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 31 47 25 00.

​Vi ser frem til at høre fra dig. 

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585