Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Støbning af fundament udføres med over 15 års erfaring

​Skal du have bygget en ny bygning, og har du brug for professionel hjælp til at støbe fundamentet? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos Holm Marker i Smørum har vi mere end 15 års erfaring inden for støbning af fundament, som vi udfører til konkurrencedygtige priser i blandt andet Egedal, Ballerup, Måløv og andre omkringliggende områder.

Opbygning af fundament er altafgørende ved byggeri

Støbning af sokkel eller fundament er nødvendig, hvis du skal bygge nyt eller bygge til, så du på den måde sikrer dig, at hele fundamentet for bygningen er i orden, og at bygningen dermed vil være stabil. 

Bygningens fundament skal nemlig bære hele huset, de stabiliserende vægge og husets tagkonstruktion, uden at der er en risiko for, at huset sætter sig. 

Derudover har et fundament også til formål at forhindre, at der trænger fugt fra den underliggende jord op i bygningen. 

Støbning af fundament kan blandt andet være nødvendig, hvis du skal have bygget:​

  • Et sommerhus
  • Et hus
  • Et skur
  • En garage​
  • Et drivhus
  • En udestue
  • En tilbygning​

Kontakt os og hør mere om støbning af fundament eller få en pris

Er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med støbning af gulv og fundament, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 31 47 25 00, eller du kan skrive til vores e-mail info@holmmarker.dk, hvis det passer dig bedre.

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585