Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Renovering af hus - efter ønsker, behov og budget

Drømmer du om at få et nyt køkken eller en totalrenovering af dit hus? Så kan du med fordel kontakte Holm Marker for professionel hjælp. Vi er en erfaren entreprenør, som kan varetage enhver opgave i forbindelse med husrenovering. Vores kunder kommer primært fra områderne Smørum, Ballerup og København, men vi dækker også gerne Nordsjælland.

Vi har mere end 15 års erfaring at trække på, når vi løser forskellige opgaver inden for renovering af hus. Derfor kan vi håndtere små som store opgaver – alt fra en mindre boligrenovering til totalrenovering af hus. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere at trække på – i fællesskab gør vi vores ypperste for at udføre din opgave i så høj kvalitet som muligt!

Hvad koster renovering af hus?

Den nøjagtige pris på en renovering af hus afhænger af flere forskellige ting. Det kommer fx an på opgavens omfang samt de materialer, du kunne tænke dig at bruge. Vi vil dog altid gerne give vores kunder den mest fordelagtige pris, og derfor sigter vi altid efter at give en så fornuftig og billig pris som muligt. Derfor kan du trygt samarbejde med os ved renovering af dit hus.

Vi kan renovere alle former for huse, og ligeledes kan vi løse alle opgaver. Uanset om du drømmer om et nyt badeværelse eller en ombygning af hele dit hjem, kan du trygt kontakte os for professionel hjælp. Vi overholder altid alle aftaler og sammensætter et godt tilbud på lige netop din opgave.

For os er det vigtigt at imødekomme dine behov. I et hjem er det essentielt, at man føler sig godt tilpas. Derfor vil vi gå langt for at muliggøre dine boligdrømme.

Kontakt os og hør mere om boligrenovering

Vi står klar til at foretage en mindre eller større husrenovering hos dig. Kunne du tænke dig at høre mere, er du velkommen til at skrive til os på mail info@holmmarker.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Ved mere akutte opgaver kan vi også kontaktes på telefon 31 47 25 00.​

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585