Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt tag og tagrenovering

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Uanset om der er tale om en udskiftning til nyt tag eller en tagrenovering, så står vi hos Holm Marker klar til at hjælpe. Vi har meget erfaring inden for tagarbejde – vi kan løse enhver opgave. Vores kunder kommer typisk fra Smørum, Ballerup, Egedal, Måløv, København eller Nordsjælland, men vi dækker også omkringliggende områder.

Er dit tag gået i stykker, eller er det utæt og slidt, kan du med fordel kontakte os for professionel hjælp til renovering af tag. Vores tagdækker står klar til at løse selv store som små opgaver, så du bør ikke holde dig tilbage. Vi kan varetage enhver opgave på området.

Skal du have lavet en ny tilbygning? Klik her.

Hvad indebærer nyt tag og renovering af tag?

Taget er dét, der holder dit hus tørt, så det er selvfølgelig vigtigt, at det er i god stand. Det, vi kan gøre for vores kunder, er først og fremmest at fastslå dit tags stand. Herefter vurderer vi, om det trænger til en renovering eller simpelthen skal skiftes til nyt.​

Vi kan hjælpe med opgaver såsom:

  • Udskiftning af tag (skifertag, eternittag, tegltag)
  • Tagrenovering (udskiftning af enkelte tegl, undertag, tagpap m.m.)
  • Tagrenovering på din garage, dit sommerhus eller dit hus
  • Isolering

Er dit tags levetid endnu ikke oprandt, ser vi helst, at det blot får en renovering. En tagudskiftning er langt mere omkostningsfuld end renovering af tag. 

Den udgift vil vi nødigt pålægge vores kunder, hvis ikke behovet er der.​​​

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag varierer afhængig af opgavens omfang samt tagets type. Vi kan fx lægge eternit eller tegl, som har forskellige fordele og ulemper. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du forvente en billig pris hos os – uden vi går på kompromis med kvaliteten.

​​

Hvis du er i tvivl om, hvilket tag du skal vælge, hjælper vi dig gerne med professionel rådgivning og vejledning, hvor vi finder det bedste valg, som svarer til både din økonomi, personlige smag og dine behov.​

​​

Kontakt os for flere informationer

Hvis du vil modtage flere informationer eller et godt tilbud på dit nye tag, så kontakt os med det samme på mail info@holmmarker.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

​​

Ved mere akutte opgaver kan vi også kontaktes på telefon 31 47 25 00.

​Vi ser frem til at høre fra dig!

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585