Tag os med på råd

Med en bred skare af håndværkere, udfører vi de fleste opgaver. Brug under 2 min på at udfylde vores formular, og tag os med på råd, når du skal starte dit byggeprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tilbygning til hus, som imødekommer dine behov

Drømmer du om at få mere plads i dit hus? Så er en tilbygning sandsynligvis den ideelle løsning for dig. Hos Holm Marker har vi mange års erfaring med forskellige ombygninger, så vi kan stensikkert også hjælpe dig. Vi står til rådighed hos kunder i Smørum, Ballerup, Egedal og Måløv – men vi kommer også i København og Nordsjælland.

En tilbygning er en god løsning for dig, som ønsker mere plads uden at skulle finde ny bolig. Vi kommer gerne ud til dig og ser hvilke muligheder, der er. Herefter kan vi rådgive dig mod den bedste løsning, der omfatter dine behov. Uanset om du drømmer om at få en udestue, en garage eller noget tredje, så står vi klar til at hjælpe.

Har du planer om at bygge nyt? Så klik her.

Tilbygning til hus - vi kan hjælpe dig

En tilbygning til hus er ikke altid lige så simpel en proces, som det umiddelbart kan lyde som. Professionel hjælp kan være en stor fordel for dig. Vi tilbyder mange forskellige services.

Vi kan:

  • Bygge skur til dit hus
  • Bygge garage
  • Bygge carport
  • Bygge udestue, hus, og tilbygninger i træ
  • Lægge ny stue til en god kvadratmeterpris
  • Klare ombygning og renovering af eksisterende tilbygninger

​Tilbygninger kan have mange former, og ønsker du en slags tilbygning, der ikke findes ovenfor, kan du sagtens kontakte os alligevel. Vi kan klare det meste!

Hvad koster en tilbygning?

De eksakte priser på tilbygning til hus afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer bl.a. an på opgavens omfang og materialevalget. Hos os kan du få sammensat et godt tilbud, uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til – ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi har meget erfaring på området, og derfor er vi altså i stand til at tilbyde mange forskellige løsninger. Det kan fx være, at vi skal udvide din stue i dit sommerhus eller lave en ny og større entre i dit hjem. Uanset hvad garanterer vi dig en professionel og holdbar løsning til en billig pris.

Skriv til os for flere oplysninger

Skal vi kigge på mulighederne i dit hjem, så kontakt os gerne for flere oplysninger. Vi sammensætter et godt tilbud så snart, vi har besigtiget opgaven. Det sker typisk inden for 14 dage.

Vi foretrækker at blive kontaktet på e-mail info@holmmarker.dk, men du kan også ringe på telefon 31 47 25 00 – så tager vi en snak om dine ønsker!​​

Adresse

​Holm Marker

Smørumnedrevej 31 B
2765 Smørum

Kontakt

Tlf.: 31 47 25 00

E-mail: info@holmmarker.dk 

CVR: 37158585